Termeni si condiții

Website-ul www.scoaladegermana.ro este operat de către Asociatia Pro Magna, organizație înregistrată în Registrul Special al Asociațiilor și Fundațiilor, Partea A cu nr. 194 / 29.10.2013, CIF: RO32508920, cu sediul social în Municipiul Bucureşti, Aleea Ostasilor nr. 9, Sector 1, România, tel: +4 (0742) 475 942, Email: contact@scoaladegermana.ro

Prezentul document stabileşte termenii şi condiţiile în care puteţi utiliza site-ul www.scoaladegermana.ro. De asemenea, accesul pe site se va face sub autoritatea termenilor şi condiţiilor prezentate în acest document.

Utilizarea site-ului ca vizitator şi achiziţionarea produselor din gama oferită pe site presupun implicit acceptarea tacită şi fără rezerve a acestor termeni şi condiţii, cu toate consecinţele care reies din acestea. Utilizarea site-ului se va face cu scopul de a vizualiza produsele şi informaţiile despre acestea. Utilizarea site-ului în alte scopuri decât cele menţionate este interzisă.

Asociatia Pro Magna poate aduce în orice moment modificări asupra conţinutului site-ului www.scoaladegermana.ro, modificări de structură şi accesibilitate, poate sista furnizarea informaţiilor pe site, fără a necesita un acord prealabil şi fără a acorda vreo notificare către utilizatori sau către terţe persoane.

Prezentul document se completează cu dispoziţiile prevăzute in Regulamentul Scolii de Germana si cu respectarea tuturor dispozițiilor legale aplicabile, inclusiv, dar fără a se limita la, Legea Protecției Consumatorilor, Legea Contractelor Abuzive și Legea privind Protecția Datelor cu Caracter Personal, Legea Comerțului Electronic si la reglementările privind încheierea contractelor la distanță.

Reclamatii si petiții

Ne cerem scuze pentru orice nemulţumire apărută în relaţia cu noi. Semnalarea acesteia ne oferă oportunitatea remedierii oricărei probleme şi îmbunătăţirii serviciilor oferite.

Daca doriți să faceți sugestii sau reclamații cu privire la serviciile oferite de Asociatia Pro Magna, puteti să vă adresați doamnei Roxana Clodnițchi, pe adresa de email roxana.clodnitchi@fabiz.ase.ro.

Va asigurăm că solicitarea dvs. va fi tratată cu atenție si seriozitate.

De asemenea, puteți să va adresati și
AUTORITĂȚII NAȚIONALE PENTRU PROTECȚIA CONSUMATORILOR, la nr. de telefon: 021-9551
* telefon cu tarif normal în rețeaua Romtelecom
Comisariatul pentru protecția Consumatorilor BUCUREȘTI
Adresa: Str. Transilvaniei nr. 2, sector 1, București
Telefon: 021-3106375, Fax. 021-3106380
www.anpc.gov.ro

 

Regulamentul taberei poate fi descărcat de AICI…