Testimonialele participantilor la Scoala de Germana 2012

.


Irina Fulgeanu,

Este una dintre taberele unde nu am avut cum sa ma plictisesc. Mai bine zis, nu mi s-a oferit aceasta sansa. Imbinarea dintre activitati si cursuri este aproape de maxim, iar aceasta este o parere sincera. Exista timp atat pentru invatat cat si pentru distractie. O adevarata Scoala de Vara

Irina Fulgeanu, BrailaIulia Oprescu,

A fost o experienta superba, unica si voi ramane mereu cu o amintire placuta. Am intalnit oameni grozavi (profesori si colegi) si mi-am facut noi prieteni. Am reusit sa acumulez noi termeni in limba germana si mi-am dezvoltat abilitatile de comunicare. Felicitari organizatorilor pentru idee si punere in practica.

Iulia Oprescu, BucurestiMiruna Huiu,

Daca la inceput am fost putin nesigura in privinta acestei Scoli de Vara, acum nu regret nimic! A fost o adevarata aventura, cu sare si piper! Am cunoscut persoane minunate iar distractia a fost pe masura. Pe langa toate acestea, programul si-a respectat scopul si anume acela de a invata limba germana. Am avut cea mai tare profesoara. So vielen Dank Hella Asept cu nerabdare urmatoarea vara! Multumesc.

Miruna Huiu, TargovisteBianca Preda,

Cred ca in ceea ce ma priveste, prin tabara asta am reusit ce mi-am propus: sa vorbesc mai mult germana, sa invat lucruri noi, sa cunosc oameni din Germania, sa ma familiarizez cu accentul lor si sa-mi dau seama ca mai am multe de invatat. A fost o experienta reusita pe care probabil o voi repeta.

Bianca Preda, PloiestiDragos Ciorascu

Am avut placerea de a experimenta un alt mod de a invata si mai ales de a incepe de la zero, o limba frumoasa dar si putin grea. Greutatea nu s-a simtit insa deloc, fiindca in jurul meu erau oameni voiosi , zambareti si deschisi, care faceau munca mai usoara. Combinatia intre aerul curat de munte, peisajul impresionant si locatia potrivita au facut dintr-o scoala de vara o vacanta de neuitat. In concluzie distractia a fost distractie iar, munca tot distractie ,cum sa nu inveti ceva? De aceea as veni si alta data cu placere la scoala de germana.

Dragos CiorascuSorin Bogasiu

A fost prima scoala de vara la care am participat si pot spune ca a fost una din cele mai frumoase experiente! Cursul a fost foarte bine structurat, profesorii au fost adevarati profesionisti, care si-au facut cursurile impecabil, chiar daca noi studentii, de multe ori eram cu gandurile in crengi… Daca organizarea a fost impecabila, nu pot gasi un cuvant care sa-i descrie pe cei care au participat. Nu am gasit nicaieri atatia oameni de calitate si cu caracter intr-un loc. La un moment dat unul din organizatori a zis: Limba germana nu este o limba usoara, iar cine se incumeta sa porneasca pe drumul cunoasterii ei, cu siguranta este un caracter puternic! Tot ce pot spune este ca aproape totul a fost la superlativ! Voi reveni si la urmatoarea editie! 😀

Sorin Bogasiu