Testimonialele participantilor la Scoala de Germana 2014


Andrei Dorobantu,

Este prima tabara de germana pe care am facut-o in Romania si chiar mi s-a parut super. A depasit cu mult asteptarile mele. Activitatile au fost diverse, iar orele erau foarte bune, aveam si pauze sa ne mai odihnim, colectivul foarte ok… Intr-o propozitie as numi-o scaparea de parinti in care poti sa inveti si sa iti faci prieteni din alte locuri ale tarii.

Andrei Dorobantu, Colegiul National Gheorghe Lazar – Bucuresti

Pe canalul nostru de Youtube veti gasi povestea integrala a lui Andrei!


Ana Maria Dima,

Foarte bine organizati, foarte multe activitati si au reusit sa imbine cursurile cu distractia. Totul a fost foarte frumos, am participat la toate activitatile, m-am distrat, a fost foarte interesant. Chiar nu am avut timp sa ne plictisim. Pana si la activitatile distractive am vorbit in germana cu profesorii. Profesorul meu chiar s-a straduit sa ne faca sa invatam cat mai multe si sa intelegem ceea ce zice. Profesorii sunt tineri si au reusit foarte bine sa intre in spiritul romanesc. Intr-un cuvant, a fost un mod distractiv de a invata germana.

Ana Maria Dima, Roman, Absolventa SNSPA

Pe canalul nostru de Youtube veti gasi povestea integrala a Anei!

Alin Frigura,

Am intalnit oameni cu aceleasi interese care vor sa invete germana impreuna. Am avut o profesoara extraordinara din Germania . . . Totul a fost foarte bine organizat. Mi-a placut ca programul a fost bine structurat si nu am avut timp sa ne plictisim absolut deloc. Activitatile din timpul liber au fost variate și pot spune ca jumatate dintre aceste nu le-am facut niciodata, cum ar fi adventure park sau sa pictez pe sticla. Au fost foarte bine alese. Seara romaneasca mi-a ramas in suflet pentru ca nu am mai dansat pe muzica populara de mult si chiar imi era dor. Per ansamblu doua saptamani foarte " challenging " si totodata distractive.

Alin Frigura, Academia de Studii Economice – Bucuresti

Pe canalul nostru de Youtube veti gasi povestea integrala a lui Alin!

Madalina Neacsu,

Totul a fost in echilibru, am si invatat, ne-am si distrat. Mi s-a parut foarte bine ca am fost impartiti pe grupe, in functie de nivel, astfel incat fiecare sa se poata adapta si sa poata sa progreseze, sa invete in ritmul propriu. Activitatile de timp liber mi s-au parut inedite. Nu am facut niciodata paintball, n-am mai tras cu arcul, n-am mai tras cu pusca. Toata lumea a fost foarte implicata, foarte organizata. Toti vroiau sa ne ajute sa ne simtim bine, sa fim cat mai deschisi si sa comunicam cat mai mult. Atmosfera de aici e foarte placuta! La Scoala de vara m-am distrat, am invatat, am cunoscut oameni noi si mi-ar placea sa revin!

Madalina Neacsu, Col. Nat. Bilingv George Cosbuc – Bucuresti

Pe canalul nostru de Youtube veti gasi povestea integrala a Madalinei!

 


Gabriel Chiorpec,

Profesorii sunt nativi si asta e foarte bine, nu prea iti permit sa nu vorbesti germana, astfel ca, vrei nu vrei, inveti. Totul este foarte bine organizat. Fara doar si poate este cea mai buna activitate pe care o poti face la sfarsitul verii.

Gabriel Chiorpec, Student UTC – Bucuresti

Pe canalul nostru de Youtube veti gasi povestea integrala a lui Gabriel!

Maria Catalina Ilinca,

Intre activitatea didactica si timpul liber a fost un echilibru extraordinar. Atat timp cat invatam jucandu-ne, numai in limba germana, am reusit sa invat mult mai usor. Spre deosebire de alte scoli de vara la care am mai participat, aici ne-am si distrat si am si invatat in acelasi timp.

Maria Catalina Ilinca, Colegiul National A.I.Cuza – Ploiesti

Pe canalul nostru de Youtube veti gasi povestea integrala a Mariei!


Cosmin Murea,

Scoala de vara este foarte bine organizata. Spre deosebire de alte tabere in care am fost, nu au existat intarzieri la activitati si excursii. Cand se spunea ca plecam la 3, plecam la 3. Studiul a fost foarte ok, mai ales ca am avut o profesoara foarte buna si foarte „de treaba”, iar activitatile din afara orelor de curs au fost foarte interesante, chiar daca unele destul de obositoare. Dintre toate activitatile mi-a placut foarte mult excursia pe munte, chiar daca dupa aceea nu am mai putut sa ma misc o zi. Chiar si asa a fost foarte frumoasa si cred ca a meritat.

Cosmin Murea, Colegiul German Goethe – Bucuresti

Pe canalul nostru de Youtube veti gasi povestea integrala a lui Cosmin!

Mirela Stefan,

S-a predat intr-un mod mai libertin. Am invatat de placere, spatiul a fost unul prielnic, iar profesorii foarte intelegatori. In ceea ce priveste activitatile, am avut parte de experiente prin care am putut sa ne cunoastem mai bine pe noi, sa cunoastem si profesorii, sa ne relaxam ca apoi sa invatam mai bine. Scoala de vara de Germana imbina utilul cu placutul. Aici gasesti echilibrul dintre invatare si distractie.

Mirela Stefan, Academia de Studii Economice – Bucuresti

Pe canalul nostru de Youtube veti gasi povestea integrala a Mirelei!

Andrei Istrate,

In Scoala de Germana a fost prima oara cand am vorbit cu un nativ german. Este o oportunitate de a invata lucruri noi la germana si de asemenea este locul perfect unde te poti distra. Conditiile sunt foarte bune aici, iar persoanele si acitivitatile sunt super. Efectiv nu te poti plictisi in tabara asta! Aici este locul unde germana pare mai usoara.

Andrei Istrate, Colegiul National I.L.Caragiale – Ploiesti

Pe canalul nostru de Youtube veti gasi povestea integrala a lui Andrei!


Denisa Maria Bumbuc,

Cursurile au fost extraordinare! Mi se pare o oportunitate pentru noi de a invata intr-un alt mod limba germana. Profesorii de aici au un alt stil de a preda, mai ales datorita faptului ca sunt nativi, si ne intava lucrurile diferit spre deosebire de profesorii pe care ii avem la scoala. Sunt foarte interactivi si gasesc diferite moduri de a interactiona cu tine, te fac sa te simti bine si sa nu te simti timorat de faptul ca poate nu stii un cuvant sau nu intelegi ceva. Iar celelalte activitati au fost extraordinare. Nu pot spune ca m-am plictisit pentru ca veneam de la cursuri, aveam activitate, programul fiind tot timpul incarcat.

Denisa Maria Bumbuc, Colegiul National Ion Maiorescu – Giurgiu

Pe canalul nostru de Youtube veti gasi povestea integrala a Denisei!

Radu Bicoi,

Orele sunt de foarte buna calitate! Pot spune asta pentru ca am studiat limba germana numai in mediul privat, la firme, unde este destul de bine, insa aici, lucrand in spirit german, cu profesori germani, inconjurat de 70 – 80 de tineri care invata limba germana, pot spune ca in 8 zile de cursuri am reactivat informatiile pe care le stocasem in trecut. Acum nu mai imi este frica ca nu voi putea vorbi limba germana niciodata. Scoala de Germana este un instrument profesionist care te poate ajuta, intr-un timp foarte scurt, sa cresti profesional si personal foarte mult.

Radu Bicoi, Director regional de vanzari

Pe canalul nostru de Youtube veti gasi povestea integrala a lui Radu!

Mariana Nicolae,

Orele au fost excelente, cu un echilibru foarte bun intre partea teoretica si continutul important de cunostinte si partea practica, aplicativa, de joc, de stimulare a comunicarii, desfasurate intr-un mediu foarte prietenos. Activitatile de timp liber au fost bine alese pentru mediul in care s-a desfasurat Scoala de Germana, fiind un mediu natural minunat, compensand statismul firesc al orelor de curs. Este o experienta minunata!

Mariana Nicolae, Profesor Universitar

Andreea Mocanu,

Mi-a placut foarte mult! Nu am avut timp sa ma plictisesc absolut deloc. Mi-a placut ca a fost un mix de activitati, atat culturale cat si sportive. Cursurile au pus accent mai mult pe discutie decat pe scris, iar profesorii au fost foarte pregatiti, desi sunt tineri. Cadrul in care se desfasoara Scoala de Germana este foarte frumos. Mi se pare un mediu propice pentru a invata o limba straina.

Andreea Mocanu, Universitatea de Medicina si Farmacie – Bucuresti

Pe canalul nostru de Youtube veti gasi povestea integrala a Andreei!