Ce va oferim?

Doriti sa incepeti sa invatati limba germana sau sa va reimprospatati si completati cunostintele intr-un mediu placut, in care cursurile de limba sa se imbine cu numeroase activitati de timp liber desfasurate intr-un cadru natural deoesbit si sub indrumarea unor profesori vorbitori nativi de limba germana? Doriti sa cunoasteti alti tineri din tara si strainatate care impartasesc aceleasi interese ca si dvs. si sa aflati lucruri noi despre cultura si civilizatia germana? Doriti sa intrati in contact cu antreprenori si oameni de business care sa va impartaseasca din experienta lor?

Daca raspunsul la intrebarile de mai sus este afirmativ, va invitam sa participati la Scoala de Germana.

Programul are trei componente principale:

  • Cursurile efective de limba – desfasurate de luni-vineri in grupe de aproximativ 15 persoane (formate in functie de nivelul de cunoastere a limbii germane). Cursurile sunt impartite in 2 sesiuni a cate 120 minute, iar in cadrul lor vor fi abordate diverse teme (conversatie, scriere, gramatica, vocabular etc.)
  • Activitati culturale si de timp liber – acest program este organizat impreuna cu profesorii de gemana, iar comunicarea se va desfasura in limba germana. Ele ofera un bun prilej de exersare si fixare a cunostintelor dobandite in cadrul cursurilor efective de limba.

Pentru a promova civilizatia si cultura antreprenoriala in spatiul german vor fi organizate diverse evenimente pe aceasta tema. Acestea constau in prezentari si seminarii oferite de specialisti in domeniu, workshop-uri de formare si dezvoltare pe tema culturii antreprenoriale si managementului etc.

Participarea la evenimentele enumerate anterior se desfasoara in afara programului de cursuri efective de limba germana. Aceste activitati facultative au rolul de a-i apropia pe participanti de cultura si civilizatia germana, analizata din diferite perspective.

De asemenea vor fi organizate seri tematice si vor exista intalniri cu diferite personalitati din spatiul german: manageri ai unor companii germane prezente in Romania, personalitati din viata publica din Germania, antreprenori etc.

La sfarsitul Scolii de Vara va avea loc o festivitate de inchidere in cadrul careia vor fi decernate diplome de participare si certificate care sa ateste nivelul de limba germana al grupelor in care ati fost incadrati.