Care este pretul si conditiile de plata?

Taxa este in valoare de 1900 RON si include cazarea intr-o pensiune de minim 3 margarete, masa (3 mese/zi) si 40 de ore de limba germana in functie de nivelul de limba. De asemenea sunt organizate diferite prezentari si workshop-uri pe teme legate de antreprenoriat, cultura si civilizatia germana si numeroase activitati atragatoare de timp liber.
Early Bird Discount: Daca achitati taxa integral pana la data de 1 mai inclusiv beneficiati de o reducere de 250 RON, taxa devenind 1650 RON.
Dat fiind faptul ca locurile se ocupa in ordinea inscrierilor, pentru a fi siguri de existenta unui loc liber pentru dvs. va recomandam sa va inregistrati pe cat de repede posibil.
Taxa poate fi achitata si in 2-3 transe relativ egale ca valoare (in acest caz nu beneficiati de reducerea de 250/100 RON). Confirmarea locului se face o data cu achitarea macar a unei parti din taxa de participare.

Vom organiza numeroase activitati de timp liber care sunt gratuite. O parte dintre activitatile de timp liber (care presupun costuri suplimentare) se platesc. Acestea sunt optionale, fiecare persoana putandu-si alege activitatile la care participa (spre exemplu excursii in imprejurimi, vizitare de monumente istorice si obiective turistice – cetati medievale, Brasov, Sibiu, Paint Ball, Parc Aventura etc.). Valoarea cumulata a tuturor activitatilor poate ajunge la maxim 200 de lei, in functie de activitatile alese.

Confirmarea locului se face o data cu achitarea taxei de participare. Aceasta trebuie platita in contul:

Denumire: Asociatia PRO MAGNA
Cont bancar: RO23RNCB0072141535290001
Banca: BCR – Bucuresti

Pe ordinul de plata (care poate fi facut la orice ghiseu BCR, la ghiseul altor banci la care aveti cont sau online), la detalii plata va rugam sa treceti NUMELE si PRENUMELE PERSOANEI PENTRU CARE SE FACE PLATA (PARTICIPANTULUI) cat si CNP-UL sau ADRESA COMPLETA A PARTICIPANTULUI. Din considerente organizatorice, plata nu poate fi procesata fara aceste detalii!
Pentru fiecare persoana trebuie facut un ordin de plata separat. Nu pot fi trecute mai multe persoane pe acelasi ordin de plata!