Care este pretul si conditiile de plata?

Taxa este in valoare de 1900 RON (TVA inclus) si include cazarea intr-o pensiune de minim 3 margarete, masa (3 mese/zi) si 40 de ore de limba germana in functie de nivelul de limba. De asemenea sunt organizate diferite prezentari si workshop-uri pe teme legate de antreprenoriat, cultura si civilizatia germana si numeroase activitati atragatoare de timp liber.
Early Bird Discount: Daca achitati taxa integral pana la data de 1 mai inclusiv beneficiati de o reducere de 250 RON, taxa devenind 1650 RON.
Dat fiind faptul ca locurile se ocupa in ordinea inscrierilor, pentru a fi siguri de existenta unui loc liber pentru dvs. va recomandam sa va inregistrati pe cat de repede posibil.
Plata se poate realiza prin transfer bancar sau cu cardul. In acest sens punem la dispozitia participantilor o serie de optiuni de plata in rate fara dobanda. Aici gasiti mai multe detalii: https://www.scoaladegermana.ro/scoala-de-germana-2019/cum-aplici/

Confirmarea locului se face o data cu achitarea taxei de participare.

Pe parcursul scolii vom organiza numeroase activitati de timp liber care sunt gratuite: jocuri de societate, petreceri tematice, drumetii, treasure hunt, proiectii filme, foc de tabara, karaoke, campionat de tenis de masa, campionat de fotbal, conferinte, s.a.

O parte dintre activitatile de timp liber insa presupun costuri suplimentare: Excursie la Brasov, la Paintball si la Park Aventura. Acestea sunt optionale, fiecare persoana putandu-si alege activitatile la care participa. Valoarea cumulata a tuturor activitatilor contra cost ajunge la cca. 200 de lei.

Participantilor li se servesc 3 mese indestulatoare pe zi, echilibrate din punct de vedere nutritional, inclusiv fructe si dulciuri. In timpul meselor se serveste de asemenea apa. Optional participantii pot sa achizitioneze alte produse (racoritoare, dulciuri, etc.) de la alimentarele, gheretele si restaurantele din incinta complexului sau din proximitate, achizitii optionale pentru care ar avea nevoie de “bani de buzunar”.