descărcareAgent de Vanzari Zonal in Serviciul Extern
Descrierea jobului:
Grupul Hoffmann este lider de piata european in vanzarile B2B de scule si accesorii de calitate.Peste 2500 de angajati si parteneri internationali inspira mari concerne listate la bursa, precum si intreprinderi mijlocii si mici din peste 50 de tari. Cresterea sanatoasa , este reflectata si in realizarea repetata si in anul 2014, a cifrei de afaceri globale de 1 Miliard Euro.
Pentru consolidarea echipei noastre din Romania cautam pentru Zona Sibiu o persoana convingatoare din punct de vedere profesional si personal.
Sarcinile dumneavoastra:

In cadrul activitatii dvs. extindeti zona de vanzari existenta si dobinditi noi clienti activi.
Sinteti responsabil in a oferi consultanta optima clientilor in echipa de lucru cu Serviciul Intern , precum si cu tehnicienii de aplicatie din domeniu.
Observarea si analizarea produselor si sistemelor de distributie pe piata completeaza zona de responsabilitate.
Competentele dvs.:
Candidatul ideal (m/f) este specialist in instrumente de inalta calitate cu pregatire tehnica aprofundata (master,tehnician) si Know-how comercial.
Aveti experienta profesionala in vanzari si contacte adecvate in industrie si mici meseriasi.
Activitatea dvs. este orientata catre client si servicii acordate clientului prin abilitatea si puterea dvs. de convingere si negociere, initiativa si a gradului ridicat de constientizare.
Aveti talent organizatoric, spirit de echipa si dorinta de a invata.
Resedinta dvs. Se afla in zona de lucru si sinteti flexibil la calatorii .
Desi limba dvs.materna este romana, aveti bune cunostinte de limba germana sau engleza
Oferta noastra:
Noi va uram bun venit intr-o companie de familie de valoare si orientata spre crestere cu ierarhii plate si luare rapida a deciziilor.
Va oferim instruiri in dezvoltarea pe plan profesional prin cursuri intensive si programe patentate, precum si educatie continua in centrul nostru de instruire.
Onoram angajamentul dvs. printr-un salariu atractiv cu o varietate de beneficii,inclusiv masina firmei ce se poate utiliza si in interesul personal.
Investim in sanatatea dvs. si in viitorul dvs. financiar.
Aplicati acum online cu CV complet (in lb.romana si in lb.germana sau lb.engleza) , data de la care a-ti putea incepe activitatea, asteptarea dvs. salariala.
Va rugam sa aveti toata intelegerea ca vom putea procesa CV-ul dvs. numai daca este complet si aplicati pe Email si daca contine maximum 3 fisiere in format .pdf.

Hoffmann Industrial Tools SRL
Doamna Mihaela Tone – Asistenṭặ
M.Tone@hoffmann-group.com
Str.Aristide Pascal nr.18 , Sector 3
031445 Bucuresti
Romania

Aplica AICI

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.